+381 11 715 85 99 / +381 66 803 1 700 podrska@chargego.rs

Ovde počinje vaš put u električnu budućnost

 

Uvođenje elektromobilnosti predstavlja najbolji način da uvećate vrednost vaše kompanije.

Pogledajte kako možete da iskoristite prednosti Charge&GO platforme:

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKTI

 

Pametno rešenje za punjenje električnih automobila pružiće vašoj investiciji dodatnu sigurnost za budućnost. Upravljajte stanicama lako, odredite kategorije korisnika – besplatni i komercijalni, dok je kontrola u vašim rukama.

Saznajte više →

BENZINSKE STANICE

 

Kako raste broj elektromobila, tako raste i potražnja za mestima za punjenje. Novi klijenti će uvećati prihod na vašim stanicama, dok im se električni automobili pune, koristiće usluge iz vaše ponude.

Saznajte više→

HOTELIJERSKI I UGOSTITELJSKI OBJEKTI

 

Vama su potrebni gosti, a među njima biće sve više vlasnika električnih automobila. Platforma Charge&GO pružiće vam sistem za jednostavno upravljanje punjačima i sesijama punjenja na vašem objektu.

Saznajte više →

AUTO-KUĆE

 

Ponudite vašim kupcima kompletno rešenje – elektromobil, punjač i uslugu korišćenja i drugih mesta za punjenje kako biste povećali prodaju električnih automobila.

Saznajte više →

VELIKI TRGOVINSKI LANCI

 

Važno je da privučete vozače elektromobila, kojih je sve više, na vaš parking kako bi baš kod vas napunili svoje vizilo. Ugradite punjač ili integrišite postojeći punjač na Charge&GO platformu.

Saznajte više →

JAVNI PARKINZI

 

Razmislite o ugradnji punjača ili o intergrisanju postojećeg punjača na Charge&GO platformu kako biste privukli vozače elektromobila na vaš parking.

Saznajte više →

ELEKTROENERGETSKI SEKTOR

 

Snabdevači električnom energijom imaju jedinstvenu mogućnost da izgrade sopstvenu mrežu za punjenje elektromobila i pripreme se za budućnost u kojoj će automobili ublažavati varijabilnost u proizvodnji energije iz obnovljivih izvora.

Saznajte više →

INVESTITORI

 

Uvećajte vrednost investicije i obezbedite da vaša nekretnina može da odoli vremenu koje dolazi.

Saznajte više →

Zatražite ponudu

Naučno-tehnološki park
Veljka Dugoševića 54
11000 Belgrade, Serbia

Pratite nas na društvenim mrežama

© ChargeGo 2024