Ovde počinje vaš put u električnu budućnost

Uvođenje elektromobilnosti predstavlja najbolji način da uvećate vrednost vaše kompanije.

Pogledajte kako možete da iskoristite prednosti Charge&GO platforme.

 

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKTI

Pametno rešenje za punjenje električnih automobila pružiće vašoj investiciji dodatnu sigurnost za budućnost. Upravljajte stanicama lako, odredite kategorije korisnika – besplatni i komercijalni, dok je kontrola u vašim rukama.

BENZINSKE STANICE

Kako raste broj elektromobila, tako raste i potražnja za mestima za punjenje. Novi klijenti će uvećati prihod na vašim stanicama, dok im se električni automobili pune, koristiće usluge iz vaše ponude.

 

HOTELIJERSKI I UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Vama su potrebni gosti, a među njima biće sve više vlasnika električnih automobila. Platforma Charge&GO pružiće vam sistem za jednostavno upravljanje punjačima i sesijama punjenja na vašem objektu.

AUTO-KUĆE

Ponudite vašim kupcima kompletno rešenje – elektromobil, punjač i uslugu korišćenja i drugih mesta za punjenje kako biste povećali prodaju električnih automobila.

VELIKI TRGOVINSKI LANCI

Važno je da privučete vozače elektromobila, kojih je sve više, na vaš parking kako bi baš kod vas napunili svoje vizilo. Ugradite punjač ili integrišite postojeći punjač na Charge&GO platformu.

JAVNI PARKINZI

Razmislite o ugradnji punjača ili o intergrisanju postojećeg punjača na Charge&GO platformu kako biste privukli vozače elektromobila na vaš parking.

ELEKTRO-ENERGETSKI SEKTOR

Snabdevači električnom energijom imaju jedinstvenu mogućnost da izgrade sopstvenu mrežu za punjenje elektromobila i pripreme se za budućnost u kojoj će automobili ublažavati varijabilnost u proizvodnji energije iz obnovljivih izvora.

INVESTITORI

Uvećajte vrednost investicije i obezbedite da vaša nekretnina može da odoli vremenu koje dolazi.

Naučno-tehnološki park
Veljka Dugoševića 54
11000 Belgrade, Serbia