Prva digitalna platforma za punjenje elektrovozila

charge&GO regionalna platforma i mobilna aplikacija sa mrežom punjača pružaju vam jednostavnu i brzu uslugu korišćenja mesta za punjenje vašeg električnog vozila

Saznajte više
Pametna usluga punjenja elektrovozila

Od sada su vam dostupni punjači u okviru mreže charge&GO, ali i hiljade punjača širom Evrope koji su deo naše partnerske mreže.

charge&Go radi na sistemu pripejda i postpejda, u zavisnosti od vašeg izbora. Postoji nekoliko načina da pristupite punjačima u našoj mreži. Da bi ste iskoristili sve pogodnosti ove pametne mreže, registrujte se na registrovanje.chargego.rs i jednostavno rezervišite punjač, napunite vaše vozilo, automatski zadužite vaš nalog i uživajte u vožnji. Bez brige i muke.

Zemalja u svetu

Vlasnika punjača

Punjača u romingu

Ovde počinje vaš put u električnu budućnost

Bilo da ste već investirali u punjače ili planirate zaokret u poslovanju vaše kompanije u pravcu elektromobilnosti, platforma charge&GO pruža vam najbolje rešenje.

Upravljajte mrežom, pratite rad punjača, odredite cene, ograničite upotrebu i pregledajte sve sesije punjenja. Sa nizom pametnih usluga u okviru naše platforme, daljinsko upravljanje vašim punjačima biće znatno lakše.

Naši partneri

Ko su naši korisnici? 

Vlasnici električnih automobila, vlasnici privatnih kuća kao i vlasnici stambenih objekata, kompanije sa sopstvenim voznim parkom, firme koje se bave dostavom ili rade naplatu parkinga, auto-kuće, firme koje investiraju u građevinski sektor, hotelijeri i vlasnici restorana, veliki trgovinski lanci i operatori mreža punjača.

Kontaktirajte nas

5 + 12 =