Priključite se

Potrebna vam je informacija o našim uslugama korišćenja mesta punjenja? Želite da unapredite svoju komercijalnu ponudu ugradnjom punjača u vašem objektu?
Pogledajte ko sve može da iskoristi prednosti platforme charge&GO

Pogledajte našu ponudu

Ako ste…

 

Vozači
električnih automobila

 

Krenite na put pune baterije. Registrujte se na platformi charge&GO da biste imali pristup svim punjačima u zemlji i širom Evrope.

 Registrujte se ovde →

charge&GO korisnici

 

Vlasnici kuća

 

Vaš dom je idealno mesto za punjač. Kad priključite elektromobil na punjenje, možete biti sigurni da će baterija biti puna kad dođe vreme za polazak.

Pošaljite nam upit →

Ako…

 

Posedujete stambeno-poslovni kompleks

 

Charge&GO pametno rešenje za punjenje električnih automobila pružiće vašoj investiciji dodatnu sigurnost za budućnost. Upravljanje stanicama je lako, a kontrola i pregled u vašim rukama.

Zakažite sastanak →

charge&GO korisnici

 

Na radnom mestu

 

Zašto ne biste ponudili zaposlenima mogućnost korišćenja mesta punjenja elektromobila dok su na poslu? Odredite kategorije korisnika – besplatni i komercijalni, i odgovarajuće cene.

Pošaljite nam upit →

Ako ste…

 

Vlasnici

komercijalnih parkinga

 

Važno je da privučete vozače elektromobila na vaš parking i da baš kod vas dobiju uslugu korišćenja mesta za punjenje. Razmislite o ugradnji punjača ili o integrisanju postojećeg punjača u charge&GO sistem.

Pozovite nas →

Ili ste…

 

Hotelijeri i ugostitelji

 

Vama su potrebni gosti, a među njima biće sve više vlasnika električnih automobila. Platforma charge&GO pružiće vam sistem za jednostavno upravljanje punjačima i sesijama punjenja u vašem objektu.

Pogledajte našu ponudu →

Ako ste…

 

Građevinski investitori

 

Uvećajte vrednost investicije i obezbedite da vaša nekretnina može da odoli vremenu koji dolazi. Imamo poseban paket koji zadovoljava potrebe vaših korisnika.

Pozovite nas →

charge&GO korisnici

 

Auto-kuće

 

Ponudite vašim kupcima kompletno rešenje – elektromobil, punjač i uslugu korišćenja i drugih mesta za punjenje, da biste povećali prodaju električnih automobila.

Pogledajte našu ponudu →

charge&GO korisnici

 

Veliki trgovinski lanci

 

Važno je da privučete vozače elektromobila na vaš parking da bi baš kod vas napunili bateriju. Razmislite o ugradnji punjača ili o integrisanju postojećeg punjača u charge&GO sistem.

Pozovite nas →

charge&GO usluga za

 

Elektroenergetski sektor

 

Snabdevači električnom energijom imaju jedinstvenu mogućnost da izgrade sopstvenu mrežu za punjenje elektromobila i pripreme se za budućnost u kojoj će električni automobili ublažavati varijabilnost u proizvodnji energije iz obnovljivih izvora.

Pogledajte našu ponudu →

Želite da budete

 

Operatori mreže punjača

 

Biće vam potrebni elektropunjači, odabrani prema nameni mreže koju planirate da formirate, i softver za upravljanje punjačima. charge&GO vam nudi pametno rešenje za kontrolu vremena punjenja i snage shodno energijskom signalu.

Pozovite nas →

charge&GO korisnici

 

Mreže benzinskih stanica

 

Potražnja za mestima za punjenje biće sve veća, kako bude rastao broj elektromobila. Upravo sada bi trebalo razmišljati o ulasku na tržište elektromobilnosti.  Novi klijenti će uvećati prihod na vašim stanicama, dok im se električni automobili pune, koristiće usluge iz vaše ponude.

Pogledajte našu ponudu →

Kontaktirajte nas

8 + 11 =